Een aantal reviews van onze 2000+ tevreden deelnemers

Ellis Vennema

“Dit programma heeft mijn leven op zijn kop gezet. Ik nam deel omdat het afvallen maar niet wilde lukken. Inmiddels weet ik door welke overtuiging dit komt, heeft deze overtuiging nauwelijks meer invloed, ben ik 7 kilo kwijt en bezig met het opzetten en ontwikkelen van mijn eigen tassenmerk. Ik ben sterker en gelukkiger.”

Lieke van Esch

“Ik heb ik al meerdere programma's en coaching gevolgd. Toch heeft dit programma mij het meeste opgeleverd.

Dit komt doordat diverse onderdelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in één programma worden afgewisseld met meditatie en waardevolle opdrachten. De combinatie hiervan werkt heel goed voor mij. Sanny en Jorg leven dit zelf ook en zijn heel oprecht en echt aanwezig.” 

Jora Meertens

“Door de liefdevol confronterende spiegel ga je voorbij de oppervlakte: eindelijk die bad-habits doorbreken en écht vol JA zeggen tegen het leven! De oefeningen nodigen je uit om zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen en Sanny en Jorg motiveren je daar op een super enthousiaste en vrolijke manier bij! Toppers!”

Joyce Lubbersen

 

 Ontzettend fijn positief programma die je meer bewust maakt van je gedachten, je vermogen om jezelf veel meer te sturen en je echt aan het werk zet.

Kristel

 

VGMS combineert spiritualiteit met een pragmatische aanpak: een fijne combinatie. Ik stond stil op een dood punt, ben teruggegaan naar een vorig kruispunt en heb een nieuwe afslag genomen met alle vertrouwen dat deze weg me iets goeds gaat brengen.

Joni

 

Met laagdrempelige oefeningen, kan je op korte termijn veel bewuster positief zijn. Dat samen met het durven uitkomen voor jouw droom leven en daar doelen aan koppelen op een pragmatische manier is de kracht van VGMS.

Lonneke Hollenberg

 

Dit programma heeft me net het zetje gegeven wat ik nodig had op het juiste moment in mijn leven. Verschillende tools gekregen om me verder te ontwikkelen, zowel in persoon als op het gebied van carriere. Iets wat je de rest van je leven meeneemt in de groei die je als persoon maakt. Heel erg bedankt daarvoor mega waardevol!!

Annemiek Sluijters

 

Ben ontzettend blij dat ik heb deelgenomen.

Veel waardevolle aspecten over mijzelf geleerd. Veel meer rust in mijn lijf! Heerlijk. En daarnaast wat een fijne en positieve instelling van Sanny & Jorg. Keep up the good work! Thanks.

Puck Kavelaars

 

 

Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik mijn doelen ook écht ga behalen.

 

Het online programma heeft me geholpen om haalbare doelen te stellen en écht te groeien. Ik voel me krachtiger, fijner en sta dichter bij mezelf. Het programma heeft me ontzettend veel gebracht en ik zou het iedereen die er voor open staat om te groeien, aanraden!

Loïs Verswijver

 

 

WAT EEN ONGELOOFLIJK PROGRAMMA!

Ik groei, dans, ben dankbaar en ga stappen vooruit! Ik zocht positiviteit en nu kan ik het via verscheidene oefeningen echt toepassen in mijn leven. Ik voel meer grip op mijn leven. LOVE IT!

Marjolijn

 

 

Jorg en Sanny zorgen er echt voor dat je ogen eindelijk echt geopend worden.

Door hen zie ik een situatie nu veel meer zoals deze "echt" is, in plaats van hoe ik die als "slachtoffer" van mijn eigen belemmerende gedachten bekijk.

Robin

 

Dit programma heeft mij de ogen geopend. Waar wil ik heen en wat wil ik vooral niet in mijn leven.

Het is mij gelukt om daar keuzes in te maken, en ineens begint dan ook een en ander (goed) te lopen. De positiviteit helpt om beter het leven te leiden wat ik wil leiden. En het enthousiasme wat sanny en jorg uitstralen gedurende het programma, zorgt voor veel energie!

Suzanna Jansen

 

 

Het online programma heeft mij de handvaten gegeven waar ik als starter op zoek naar was.

 

Inzicht in mezelf, mijn angsten en beperkende overtuigingen. Ik heb meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, ben dankbaar en weet hoe ik in elke situatie ga en wil handelen. De toekomst heb ik zelf ik de hand en ik ga experimenteren en pak mijn kansen!

Loor

 

Dit programma heeft me geholpen om mijn dromen in concrete doelen om te zetten.

 

De video's, meditaties en werkboeken zijn zeer waardevol. Je kan het programma volgen op elk moment van de dag, wanneer het jou het beste past. Het verandert je leven en de kijk erop positief!

Debby Bor

 

 

Door vandaag gelukkig en morgen succesvol heb ik geleerd dat mijn mentale en fysieke gezondheid weer in balans te krijgen. Dat ik vrijheid boven veel geld verdienen zet. Dat ik bewuster plan zowel fysiek, mentaal, financieel. Dat ik ondanks dat ik geen werk heb toch mijzelf blijf ontwikkelen en doelen blijf stellen en dingen blijf aantrekken. Ik word graag geïnspireerd maar vindt het ook fijn om te inspireren. Ik mediteer, dans, droom, realiseer en lach weer veel meer. 

Saskia Westra

 

 

Dit programma heeft me er (nog meer) bewust van gemaakt dat alles al (in mij) aanwezig is.

 Dat ik naar binnen moet keren. Dat er veel dingen zijn die je zelf kunt doen (en al meteen). Het heeft me een hele goede houvast gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen.

Kirsten

 

 

Zonder het programma was ik zeker nog jarenlang bezig geweest met voorbereidingen voordat alles perfect is of had ik het niet eens aangedurfd om te beginnen.

 

Ik had nooit verwacht dat het programma mij zoveel zou brengen. Zowel op het gebied van mindset, als ook om erachter te komen wat mijn passie is en de eerste concrete stappen te zetten om hier uiteindelijk mijn werk van te maken.

Arianne Luxwolda

 

 

Ik zeg doen! 

Ik heb door het programma nu helder voor ogen wat ik wil en hoe ik dat moet realiseren. Door de meditaties heb ik ook de rust terug gevonden in mijzelf. En alle tips zijn super praktisch waardoor ik ze dagelijks kan toepassen in verschillende situaties.

Leonie

 

 

Het échte succes zit wat mij betreft in de makers ervan; Sanny & Jorg. Hun passie, plezier en liefde voor wat ze doen voel je door het hele programma.

Vandaag gelukkig, morgen succesvol" heeft ontzettend veel impact gehad op mijn mindset. De oefeningen, meditaties, video's, alles sluit op elkaar aan en biedt volop kansen om anders te denken en te kijken. En vanuit die mindset ben ik mijn doelen gaan stellen en is wat ik wil bereiken heel concreet geworden.

Adriënne Corbet

 

Als je een cursus voor jezelf wilt doen om jezelf een mooi cadeau te geven dan is dit je kans.

Dit is een mooie geestelijke verrijking. Het is een programma wat je goed op de grond zet. Je krijgt veel video's waar je heel veel aan hebt waarin tools gegeven worden. Ik heb er voor mijzelf veel aan gehad. Ik ben zo tot de kern gekomen van mijn ikke. En ikke gaat nu aan mijzelf denken. Ik wil alles gedaan hebben wat ik wil. Je komt zo tot de kern van jouw ikke. Een grote aanrader. Je krijgt er zoveel voor terug. Ik hoop meer in contact te mogen komen met anderen die de cursus ook gedaan hebben. Dank Sanny & Jorg, veel dank en groetjes en tot ziens.

Selma Kamm

 

 

Dankjewel!

Het programma is voor mij een fantastische stok achter de deur geweest om mijn doelen helder te krijgen, concreter te maken en er vol mee aan de slag te gaan. De planner van Sanny vind ik een mooie aanvulling op het programma, om zo na het programma nog steeds gemotiveerd te blijven. Dankjewel Sanny en Jorg!

 

 

Terug naar VGMS informatie