Een aantal reviews van onze 2000+ tevreden deelnemers

Arianne Luxwolda

 

 

Ik zeg doen! 

Ik heb door het programma nu helder voor ogen wat ik wil en hoe ik dat moet realiseren. Door de meditaties heb ik ook de rust terug gevonden in mijzelf. En alle tips zijn super praktisch waardoor ik ze dagelijks kan toepassen in verschillende situaties.

Annemiek Sluijters

 

Ben ontzettend blij dat ik heb deelgenomen.

Veel waardevolle aspecten over mijzelf geleerd. Veel meer rust in mijn lijf! Heerlijk. En daarnaast wat een fijne en positieve instelling van Sanny & Jorg. Keep up the good work! Thanks.

Puck Kavelaars

 

 

Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik mijn doelen ook écht ga behalen.

 

Het online programma heeft me geholpen om haalbare doelen te stellen en écht te groeien. Ik voel me krachtiger, fijner en sta dichter bij mezelf. Het programma heeft me ontzettend veel gebracht en ik zou het iedereen die er voor open staat om te groeien, aanraden!

Loïs Verswijver

 

 

WAT EEN ONGELOOFLIJK PROGRAMMA!

Ik groei, dans, ben dankbaar en ga stappen vooruit! Ik zocht positiviteit en nu kan ik het via verscheidene oefeningen echt toepassen in mijn leven. Ik voel meer grip op mijn leven. LOVE IT!

Marjolijn

 

 

Jorg en Sanny zorgen er echt voor dat je ogen eindelijk echt geopend worden.

Door hen zie ik een situatie nu veel meer zoals deze "echt" is, in plaats van hoe ik die als "slachtoffer" van mijn eigen belemmerende gedachten bekijk.

Robin

 

Dit programma heeft mij de ogen geopend. Waar wil ik heen en wat wil ik vooral niet in mijn leven.

Het is mij gelukt om daar keuzes in te maken, en ineens begint dan ook een en ander (goed) te lopen. De positiviteit helpt om beter het leven te leiden wat ik wil leiden. En het enthousiasme wat sanny en jorg uitstralen gedurende het programma, zorgt voor veel energie!

Suzanna Jansen

 

 

Het online programma heeft mij de handvaten gegeven waar ik als starter op zoek naar was.

 

Inzicht in mezelf, mijn angsten en beperkende overtuigingen. Ik heb meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, ben dankbaar en weet hoe ik in elke situatie ga en wil handelen. De toekomst heb ik zelf ik de hand en ik ga experimenteren en pak mijn kansen!

Loor

 

Dit programma heeft me geholpen om mijn dromen in concrete doelen om te zetten.

 

De video's, meditaties en werkboeken zijn zeer waardevol. Je kan het programma volgen op elk moment van de dag, wanneer het jou het beste past. Het verandert je leven en de kijk erop positief!

Debby Bor

 

 

Door vandaag gelukkig en morgen succesvol heb ik geleerd dat mijn mentale en fysieke gezondheid weer in balans te krijgen. Dat ik vrijheid boven veel geld verdienen zet. Dat ik bewuster plan zowel fysiek, mentaal, financieel. Dat ik ondanks dat ik geen werk heb toch mijzelf blijf ontwikkelen en doelen blijf stellen en dingen blijf aantrekken. Ik word graag geïnspireerd maar vindt het ook fijn om te inspireren. Ik mediteer, dans, droom, realiseer en lach weer veel meer. 

Saskia Westra

 

 

Dit programma heeft me er (nog meer) bewust van gemaakt dat alles al (in mij) aanwezig is.

 Dat ik naar binnen moet keren. Dat er veel dingen zijn die je zelf kunt doen (en al meteen). Het heeft me een hele goede houvast gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen.

Kirsten

 

 

Zonder het programma was ik zeker nog jarenlang bezig geweest met voorbereidingen voordat alles perfect is of had ik het niet eens aangedurfd om te beginnen.

 

Ik had nooit verwacht dat het programma mij zoveel zou brengen. Zowel op het gebied van mindset, als ook om erachter te komen wat mijn passie is en de eerste concrete stappen te zetten om hier uiteindelijk mijn werk van te maken.

Leonie

 

 

Het échte succes zit wat mij betreft in de makers ervan; Sanny & Jorg. Hun passie, plezier en liefde voor wat ze doen voel je door het hele programma.

 

"Vandaag gelukkig, morgen succesvol" heeft ontzettend veel impact gehad op mijn mindset. De oefeningen, meditaties, video's, alles sluit op elkaar aan en biedt volop kansen om anders te denken en te kijken. En vanuit die mindset ben ik mijn doelen gaan stellen en is wat ik wil bereiken heel concreet geworden.

Jaimy Vanenburg

 

Vorig jaar deed ik mee aan het online programma van Sanny & Jorg. Na de second opinion over mijn chronische longziekte, vroeg ik mezelf af wat ik wilde met mijn leven. Gezondheid is niet vanzelfsprekend en hoe de toekomst eruit ziet ook niet. Het online programma opende mijn ogen, dat ik mijn dromen nú moet waarmaken. Omdat ik nú zeker weet dat ik het nog kan en ik - net zoals eigenlijk niemand dat kan - niet zeker weet wat de toekomst qua gezondheid gaat brengen. Dus besloot ik samen met mijn vriend om een onvergetelijke reis met een camper door Europa te maken, met als stip op de horizon de Trolltunga-hike in Noorwegen. Met dat doel voor ogen, heb ik als een malle getraind: ik moest en zou die top bereiken, al wist ik dat het moeilijk zou worden. En wat denk je? Het is gewoon gelukt! Sanny & Jorg: bedankt dat jullie me hebben geholpen met het bepalen van wat belangrijk is in mijn leven én me extra hebben laten geloven in mijn eigen kracht. Ik gun dit iedereen 💛.

 

 

Terug naar VGMS informatie